Är du ett fan av den amerikanska animerade serien South Park som har miljontals tittare världen över? Om du inte känner till serien kan du nu bekanta dig med de roliga figurerna i serien här i South Park Video Slot. Du som redan känner till karaktärerna i South Park Video Slot anar nog vad som kan väntas. Ett roligt och tokigt äventyr där det mesta kan hända och där du kan få höra den ena grovheten efter den andra. Spelautomaten är fullspäckat med galna funktioner och när du väl har kommit underfund med dem börjar det vanligtvis trilla in vinster.

South Park slot

South Park

Det är den svenska spelutvecklaren NetEnt som har skapat South Park Video Slot med inspiration från den tecknade serien av Tray Parkers och Matt Stone. Du spelar på fem rader, fem hjul och 20 fasta vinstrader. Du väljer själv hur mycket du vill satsa, allt mellan två och 1000 kronor. Spelet passar därmed alla plånböcker. Om du föredrar autoplay ställer du in det och lutar dig sedan tillbaka och följer alla galna upptåg som kommer att utspela sig framför dig. Du kommer att upptäcka att det finns otaliga möjligheter att vinna free spins, komma till bonusspel och få massor av kontantvinster.

En klassisk wildsymbol kan dyka upp under huvudspelet och under Kyle Bonus spins. Den fungerar som en joker och ersätter alla symboler utom bonussymbolerna för att skapa en vinnande kombination. Vanliga wildsymboler kan visas på alla hjul under huvudspelet samt under Kyle Bonus Spins och ersätter alla symboler förutom bonussymboler. Om du får bonussymboler på hjul tre, fyra och fem aktiveras ett bonusspel och vilket det blir bestäms av hjul fem och den karaktär som finns där. Wildssymboler kan även dyka upp under de andra minispelen och generera dig en mängd trevliga vinster. Kanske lyckas du kamma hem maxvinsten i South Park Video Slot som ligger på 1250000 mynt.

Netent slots

De olika bonusspelen

Som tidigare nämnt innehåller South Park Video Slot en rad olika bonusfunktioner. Kyles bonus är en free spins runda där det kan dyka upp wildsymboler för extra vinstchanser. Det kan även dyka upp en ”kick the baby wild” på hjul fem. När den visar sig tar Kyle sats, sparkar bebisen mot de rutor som innehåller multiplikator, fler free spins eller extra kontantvinster. I Cartmans Bonus får du hjälpa Cartman att leta efter hippies i buskarna men om polisen dyker upp avslutas bonusspelet. I buskarna gömmer sig kontantvinster, multiplikator, nollställning eller game over. Detta är en kul bonus som kan bli riktigt vinstgivande om du har tur.

I Kennys Bonus får du leda Kenny längs den stora vägen där du samlar på dig myntvinster. Denna del av South Park Video Slot innehåller tyvärr flera hinder som kan leda till döden för Kenny. Därför är det viktigt att du väljer rätt väg för att undvika elaka djur och annat som kan ta livet av Kenny. Stans Bonus är det fjärde bonusspelet. Endast i South Park Video Slot kan det vara trevligt att se någon kräkas, för här rullar hjulen vidare med sticky wildsymboler så länge Stan spyr. Terrance och Phil är en funktion där wildsymboler intar hjul två, tre och fyra slumpmässigt. Mr Hankey ger wildsymboler på hjul ett tre och fem, men även möjlighet till ytterligare två wildsymboler. ”The beefcake wild” är en gigantisk wild som kan täcka hjul två, tre och fyra samtidigt. Enorma vinstchanser!

Spela när du vill och var du vill

Att lyckas stoppa in så många bonusfunktioner i ett och samma spel är ett konststycke som NetEnt har klarat av med råge i South Park Video Slot. Om du vill provspela innan du satsar pengar är det många nätcasinon som erbjuder den möjligheten. Det är ett bra sätt att känna på ett spel och lära sig alla funktioner. För dig som är på språng hela dagarna går det utmärkt att spela South Park Video Slot i mobiltelefonen eller på surfplattan. Då kan du utnyttja tråkiga stunder på busshållplatsen eller i tunnelbanan till den underhållning som karaktärerna i spelet bjuder på. Att det dessutom ligger massor av härliga vinstchanser och väntar på dig kan göra ditt leende ännu större.