Följ med till Sherwoodskogen i Robin hood online slot och upplev en ny version av den kända berättelsen. I form av ett slotspel kan du nu ta från de rika och ge till de fattiga eller till dig själv om du önskar det. Spelutvecklaren NetEnt som är känd för att leverera kvalitetsspel fyllda med funktioner och vinstchanser ligger bakom Robin hood online slot, som är ett mycket skickligt gjort spel med snygg 3D-grafik. Följ med i jakten på penningsäckar och njut av ett spel som är laddat med free spins, stora vinstchanser och ett tilltalande tema som alla känner till.

Robin hood slot

Robin hood online slot

Du spelar Robin hood online slot på fem hjul, tre rader och 20 vinstlinjer. Du väljer själv myntvärdet och insatsnivån men vinstlinjerna är fast inställda på 20 stycken. För dig som vill ta det lugnt i början passar det att satsa det lägsta myntvärdet och insatsnivån. Är du en storspelare ställer du lätt in maxnivån och om du inte vill spela manuellt använder du enkelt autoplayfunktionen. Detta är mycket praktiskt om du samtidigt som du spelar vill göra något annat med händerna.

Symbolerna i Robin hood online slot är alla hämtade ur berättelsen om Robin Hood. Du får möta Tuck, en riddare i sin utrustning, lille John och Robin Hood själv. Du finner även de vanliga spelkorten som är snirkligt och tidsenligt utformade för att passa in i spelet. Alla symboler ger utdelning och Robin Hood själv är den som betalar mest. Wild symbolen är spelets logo och fungerar som en joker, det vill säga den kan ta formen av annan symbol för att skapa en vinnande kombination till dig. Den ersätter alla symboler förutom free spins symbolen och penningsäcken.

Laddat med specialfunktioner

Att Robin hood online slot är fyllt med flera olika specialfunktioner gör det extra roligt att spela. Två eller tre stycken Free spins symboler ger dig fem respektive tio gratissnurr. Under ett free spins läge kan några av karaktärerna i spelet omvandlas till wild vilket ökar vinstchanserna rejält. Du kan också samla penningpåsar och fylla skattkistan med dessa. Du måste dock få ihop fyra stycken penningpåsar. Om du tycker det tar för lång tid att få ihop dem ska du veta att dina penningpåsar ligger kvar i skattkistan ett helt år!

En multiplikator som kan öka vinsterna markant är en trevlig funktion som dyker upp i en del rundor. Dessutom bjuder Robin hood online slot på trevliga animationer där hjulen flyttar sig och man ser Robin Hood där bakom på spelplanen slänga ner penningpåsen i skattkistan eller den ensamme riddaren helt plötsligt blir tre stycken och alla kikar ut från spelet. Man kan säga att spelet är livfullt och man blir nyfiken på vad som ska hända härnäst i den höstgula skogen där löven rör sig sakta i den milda brisen.

Netent slot - spelutvecklare

Underhållning när du vill

För dig som är på språng hela dagarna passar det utmärkt att spela Robin hood online slot både på mobiltelefon och surfplatta. Eftersom de flesta spel från NetEnt håller en mycket hög kvalitet lämpar de sig mycket bra för dessa enheter. Många föredrar att spela Robin hood online slot och andra slotspel de stunder som annars känns tomma och tråkiga. Det kan vara dötid mellan två möten, i tunnelbanan eller vid busshållplatsen. Lite extra underhållning under en trist och grå vardag förgyller din dag och har du turen med dig kan det dessutom bli riktigt lönsamt. Provspela gärna detta slotspel hos ditt nätcasino om du inte vill satsa riktiga pengar.