’Science fiction’ har varit en väldigt populär genre i böcker, filmer, TV-serier och TV-spel i många decennier. Alla har vi nog vid något tillfälle drömt om att besöka en annan planet och komma i kontakt med utomjordingar. Det kanske aldrig händer under din livstid, men du kan åtminstone få en smak på ungefär hur kul det kan vara med Net Entertainments videoslotspel Crusade of Fortune med 5 hjul och 20 vinstlinjer.crusade-of-fortune-slot

Spela Crusade of Fortune video slot för att resa till en annan planet där du måste använda din skicklighet och dina magiska krafter för att döda monstret. Om du är riktigt duktig kan du vinna 5.000 mynt varje gång du snurrar hjulen. Du kan satsa mellan 0,01$ och 80$ varje gång du snurrar hjulen, vilket kanske är lite begränsat.

Men du kan ändå vinna mycket pengar i jämförelse till hur mycket du satsar oavsett hur mycket eller hur lite du väljer att satsa varje gång du snurrar hjulen. Dock tror jag ändå att low rollers kommer att uppskatta detta spel mest av alla. Vad gäller spelfunktioner är Crusade of Fortune ett ganska vanligt spel med alla vanliga funktioner på plats men inga onödiga extrafunktioner.

WILD-symbolen (en lila alienkrigare) ersätter alla andra symboler för att skapa vinnande symbolkombinationer. Den ersätter dock inte spelets scattersymbol eller bonussymbol. SCATTER-symbolen (en dvärg med en yxa) kan hjälpa spelaren vinna scatterutbetalningar så länge som minst 2 förekommer samtidigt på hjulen. Tre eller fler aktiverar bonusspelet med gratissnurr där spelaren kan snurra hjulen upp till 30 gånger för tredubblade vinster.

BONUS-symbolen (monstret) kan aktivera Battle-bonusspelet om tre eller fler förekommer på rad från vänster till höger på hjul 1-5. Battle-bonusspelet är utan tvekan vad jag gillar mest med detta spel. Du tas till en annan skärm som liknar ett fighting-spel från 80-talet eller 90-talet (jag kom att tänka på Super Nintendo i alla fall). Du styr en sexig kvinnlig krigare som msåte kämpa mot ett monster för att vinna pengar.

Spelet har tre spelrundor och varje gång du lyckas skada eller blockera monstrets attacker vinner du pengar. Varje spelrunda har två nivåer. I den förstå nivån måste du attackera monstret. Du måste välja ett svärd och välja om du vill göra en ”high”, ”middle” eller ”low attack”. I den andra delen av spelrundan måste du skydda dig själv.

Du väljer en sköld och väljer ännu en gång antingen ”high”, ”middle” eller ”low”. Som jag sade tidigare så beror hur mycket du vinner på hur bra det går för dig under detta bonusspel. Spelet har också en Autoplay-funktion och en Skill Stop-funktion, så det är tveksamt att du blir besviken med detta spel om du älskar science fiction och föredrar att göra relativt små satsningar.