Vem är Jack Hammer? Det är privatdetektiven som bekämpar brott i den undre världen. Han gör allt som står i sin makt för att rädda staden från den ondskefulle vetenskapsmannen Evil Dr Wuten, som har planer på att förstöra staden. I Jack Hammer video slot förflyttas du till en stämningsfull serietidningsvärld med retrokänsla. Med serietidningsrutor och pratbubblor är storyn i Jack Hammer video slot direkt hämtad ur den 30-talsinspirerade serietidning som kom på 70-talet. Den är mycket populär i USA , men kanske inte lika känd i Sverige. Med intressanta funktioner och massor av vinstchanser är detta ett slotspel som imponerar stort. Slotspelet har dessutom fått en uppföljare i Jack Hammer 2 som till och med är strået vassare än det första spelet.

Jack Hammer videoslot

Jack Hammer

Spelutvecklaren NetEnt lyckades skapa ännu en hit i Jack Hammer video slot som är baserad på en figur från Marvel Comics. I Jack Hammer video slot är alla symboler utförda som serietidningsrutor och du finner Jack själv, som är den högst betalda symbolen, den onde Dr Wuten, en ung dam som ringer efter hjälp och en klassisk och tidsenlig tidningspojke. De lägre betalande symbolerna är Dr Wutens luftskepp, en ringande telefon, en färsk dagstidning och en flaska med gift eller om det kan vara ingredienser för att tillverka en explosion. Utöver dessa finns även symboler för wild och free spins.

Du spelar Jack Hammer video slot på tre rader, fem hjul och 25 vinstlinjer. Du väljer själv myntvärde och insatsnivå. Det betyder att i Jack Hammer video slot kan du satsa allt från 0,25 till 250 mynt per runda. Spelet passar alltså för dig som gärna satsar lite grann men också för dig som är en storspelare, så kallad high roller. Du kan välja mellan att spela manuellt eller ställa in autoplay. Med funktionen autoplay har du möjligheten att göra någon annat med händerna medan du spelar eller helt enkelt luta dig tillbaka i soffan och njuta av handlingen i detta färgstarka äventyr.

Funktionerna i Jack Hammer

Att Jack Hammer video slot har haft så stora framgånger kan bero på dess höga RTP (return to player) som ligger på hela 97 %. Detta är snäppet högre än vad många slotspel ligger på. Wildsymbolen som är en explosion fungerar som en joker och ersätter alla andra symboler, förutom free spins, för att skapa dig en vinnande kombination. Denna funktion ökar dina vinstchanser markant. Free spins-symbolen utgörs av en tickande bomb som kan utlösas när som helst. Med hjälp av bomben kan du bli tilldelad ända upp till 30 stycken free spins och under detta läge kan vinsterna bli multiplicerade med tre.

En annan intressant funktion i Jack Hammer video slot är sticky win. När denna triggas igång hamnar du i ett spelläge där du utan att satsa extra pengar har chans till enorma vinster. I detta läge låses en vinnande kombination fast och de övriga hjulen snurras på nytt. Detta kan upprepas tills inga fler vinstkombinationer uppdagas. Detta är den funktion i Jack Hammer video slot som skapar de största vinstchanserna. Om du har satsat maxinsatsen och Jack Hammer själv visar sig fem gånger kan du vinna så mycket som 250 000 mynt på en enda spelomgång. Annars krävs tre likadana symboler för att du ska få vinst.

När det gäller den grafiska designen i Jack Hammer video slot kan man helt enkelt säga att den är perfekt. NetEnt har verkligen lyckats skapa den känsla som man ville få fram, det vill säga 1930-talets brottsvärld i serietidningsformat. Bakgrunden är en stadssilhuett i lila samt byggnader där det lyser i fönstren. Spännande musik spelas under sticky win, free spins-läge och när du får en vinnande kombination.

Netent slots

Jack Hammer 2

Efterföljaren till Jack Hammer video slot är Jack Hammer video slot 2 – The Fishy Business. Här är Jack Hammers uppgift att rädda den vackra nattklubbssångerskan Pearl från den onde Don Crabby. Den stora skillnaden från första spelet är att här finner du hela 99 vinstlinjer. Funktionen sticky win finns kvar även här men random wild har tillkommit. Random wild aktiveras i free spins-läge då det garanterat dyker upp två stycken wild som placerar sig på spelplanen. Denna funktion ökar dina vinstchanser rejält. Sticky win verkar återkomma ganska frekvent och gör att man sitter på helspänn eftersom vinsterna känns riktigt nära ofta. Elektriska ålar är free spins-symbolen och de kan ge allt från sex och upp till 20 free spins. Under dessa rundor fördubblas dina vinster. De är dessutom spridningssymboler så det spelar ingen roll hur de är placerade på spelplanen.

Symbolerna i Jack Hammer video slot 2 – The Fishy Business är Jack Hammer själv, den vackra Pearl, Don Crabby, en snabb båt, tunnor, en tom vapenväska och en mikrofon. Wild symboliseras av Don Crabbys kloliknande näve. Maxvinsten i spelet är 990000 mynt och RTP (return to player) ligger över 97 %. Grafiken är snyggt och skickligt gjord och passar mycket väl ihop med bakgrundsljudet och musiken. Att det dessutom delas ut generöst med free spins gör spelet riktigt spännande och roligt. Om du vill provspela det erbjuder de flesta nätcasinon dig chansen att prova på gratis innan du väljer att satsa riktiga pengar. Spelet passar perfekt för alla som vill ha ett fartfyllt spel med stora doser av spänning. Om du tyckte om det första spelet med Jack Hammer kommer du garanterat gilla tvåan.

Spela när du vill och var du vill

För dig som är på språng hela dagarna passar det utmärkt att spela Jack Hammer video slot på mobiltelefonen eller på surfplattan. NetEnt har utvecklat en mobilversion av spelet vilket gör att kvaliteten på dessa enheter håller en mycket hög kvalitet. Vill du inkludera lite spänning och underhållning i vardagen är det perfekt att passa på att spela Jack Hammer var du än är. Du kan utnyttja dessa dödtider som har en tendens att dyka upp mellan två möten, när du väntar på bussen eller sitter i ett väntrum någonstans. Ta chansen att vinna lite extra pengar till en härlig semesterresa, ny bil eller varför inte ett eget hus. Tänk bara på att spela ansvarsfullt och så länge det ger dig underhållning.