Hooks-heroesslot-game

Det har äntligen blivit dags att hissa segel i NetEnts senaste spelautomat Hook’s Heroes! I denna nytänkande videoslot får vi möta en liten herre med mycket fantasi. Han har satt upp en pjäs på stadens teater, där han iscensätter vilda freespin-rundor och mäktiga specialfunktioner. Låter det snurrigt? Nja, temat känns faktiskt ganska självklart när man väl spelar.

Kasta loss i Hook’s Heroes

Hook’s HeroesVi har redan varit inne lite på spelets tema. Det är ett innovativt och roligt koncept som har realiserats intill perfektion med fantastisk grafik, medryckande karibiska toner och massor av fina funktioner att upptäcka. Det är tydligt att NetEnt har satsat en hel del krut på denna spelautomat, vilket känns bra efter några lite mindre minnesvärda spelautomater den senaste tiden.

Tre olika freespinslägen

Hook’s HeroesSpelets kanske mest tilltalande funktioner är i vår mening de olika freespin-lägena som går under namnet “Feature Spins”. Det finns tre typer av feature spins – Pirate Feature, Fairy Feature och Mermaid Feature, alla med sina egna fördelar.

hooks-heroes-bonusgame

Pirate Feature

Hook själv svingar in över hjulen och går loss med sitt svärd. Resultatet? Kort sagt: fler och större vinster. Under denna funktion vinner du nämligen så fort du får 3 eller fler matchande symboler var som helst på skärmen. De behöver med andra ord inte ligga längs en vinstlinje för att ge utdelning!

Fairy Feature

En vänligt sinnad fe viftar med sitt trollspö. Under denna funktion får du mellan 2 och 5 staplade wild-symboler på hjulen, varje spinn.

Mermaid Feature

En sjöjungfru med ett något läskigt utseende dyker upp och dubblar dina vinster. Alla vinster under denna funktion multipliceras med 2, förutom vinster med wild-symboler som multipliceras med 4!

Scatter-symbol för Feature Spins

Du aktiverar Feature Spins med hjälp av scatter-symbolen. 2 symboler ger en re-spin med en slumpmässig funktion aktiverad. 3 scatters innebär att du får välja en av funktionerna under en omgång freespins. 4 respektive 5 scatters innebär att du får välja 2 respektive 3 freespin-funktioner i rad.

Wild-symbol

Spelet har även en wild-symbol. Detta är en slags joker, som kan ersätta alla andra symboler med undantag för scatters. Med andra ord ger de större chans att vinna, och möjlighet till mer omfattande vinster.

hooks-heroes-slot-game-netent

Vinster i Hook’s Heroes

Spelet bjuder på finfina vinstchanser, precis som sig bör. Med en hög teoretisk återbetalning på 96,82% trillar nya vinster in titt som tätt, och det finns möjlighet att vinna upp till hela 1,95 miljoner kronor. Spelet består av 5 hjul, 3 rader och 20 fasta vinstlinjer. Du kan välja ett myntvärde mellan 10 öre och 10 kronor, och den totala insatsen per spinn är mellan 2 och 2000 kronor.

Hook’s Heroes är ett spel med barnasinnet i behåll, och vi kan inte annat än rekommendera att du ger det ett spinn eller hundra. Blir Hook’s Heroes en hit i klass med Jack Hammer och Gonzo’s Quest? Det återstår att se – men vi tror att chanserna är goda. Hook’s Heroes är ingen spelautomat som har en progressiv jackpott men det finns ända chans till stora vinster i denna spelautomat. Läs mer på casinoautomaten.se om just jackpottar.