Älskar du westernfilmer? Är Clint Eastwood en av dina favoritskådisar? Om svaret på båda frågor är ”ja” så kommer du nog älska Net Entertainments videoslotspel Dead or Alive, som har utvecklats år alla spelare som älskar denna genre som är riktigt populär både i filmer och böcker. Trots att videoslotspelet Dead or Alive grundar sig på ett klassiskt tema och berättar en saga som vi alla har hört tusentals gånger.dead-or-alive-2-slots

Videoslotspelet lyckas ändå erbjuda spelaren något nytt med en imponerande 3D-grafik. Rent grafiskt är detta spel ett av Net Entertainments mest imponerande spel. Spelets bakgrund är en bar där cowboys som har arbetar hårt sätter sig för att slappna av och ta en whisky. Alla symbolerna håller sig till detta tema som till exempel sheriffbrickan, whiskyglas, pistolbälten och cowboyhatter.

Spelets ljudeffekter hjälper till med att återskapa känslan av att sitta och ta en drink i en tyst och övergiven stad medan man väntar på att något spännande ska hända. En sak som är värd att nämna är att du förmodligen inte kommer att gilla detta spel om du är mid roller eller high roller. Spelet har designats åt low rollers med satsningar som börjar vid 0,01$ och går upp till 18$ per snurr.

Låt inte detta förhindra dig från att spela detta spel dock, eftersom du ändå kan få riktigt bra avkastning på investeringen oavsett hur mycket eller lite du satsar. Du kan vinna upp till 112.500 mynt varje gång du snurrar hjulen. Detta motsvarar upp till 56.250$ om du satsar maximalt när du spelar. Affischen med brottslingen på¨är spelets wildsymbol och denna symbol fungerar precis som wildsymboler brukar fungera.

Med andra ord ersätter den andra syboler för att hjälpa spelaren träffa vinnande symbolkombinationer. Dock ersätter den inte scattersymboler. Under gratissnurren förvandlas wildsymbolen till en ”sticky wild”, vilket betyder att den hålls kvar under ytterligare snurr, vilket ökar chansen att spelaren träffar fler vinnande symbolkombinationer.

Revolvern är scattersymbolen och tre eller fler av dessa var so helst på hjulen samtidigt aktiverar bonusspelet med gratissnurr där spelaren belönas med 12 gratissnurr och dubbla vinster. Du kan vinna 5 ytterligare gratissnurr om du träffar wildsymbolen på varje hjul. För att sammanfatta tycker jag att detta slotspel är perfekt för low rollers som älskar westernfilmer och böcker och anser att grafik är en av de viktigaste faktorerna när de väljer slots.

Om du föredrar att kunna göra större satsningar och vinna progressiva jackpots eller om du föredrar ett annat tema så finns det hur många som helst andra slots i Net Entertainments spelutbud som du kanske kommer att gilla.